Kosaram

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezz 10% kedvezményt első vásárlásodra! A kuponkód egyszer használható fel, kizárólag teljes árú termékekre és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Csereprogram - visszaküldés

Termék visszaküldés egyszerűen – Mit kell tennem?

Abban az esetben, ha a termék nem megfelelő, rossz lett a méret, vagy nem olyan, mint amire számítottál lehetőséged van csomag cserére vagy a termék visszáruztatására.

Amennyiben nem találnál választ a kérdésedre, küldj egy emailt az ugyfelszolgalat@yozz.eu email címre vagy érdeklődj a +36 (70) 882 9999-es telefonszámon. Keresd Anitát vagy Norbit, akik örömmel segítenek neked!

A visszaküldési felületet az alábbi linken éred el:

Visszaküldés - Termékcsere

Mivel te sem szeretnél olyan terméket kapni, ami használt, hiányzik a címkéje vagy sérült a csomagolása így van néhány dolog, amit fontos betartani visszaküldés esetén.

 • A terméket ép (eredeti) csomagolásban küldd vissza!
 • A termék nem lehet viselt, vagy hordott állapotban.
 • A termék nem lehet kimosva.
 • A termékhez tartozó címke nem lehet sérült. Nem távolítható el.
 • A termék eredeti csomagolására/dobozára ne ragassz/írj semmit (még ragasztószalagot sem)

Amennyiben a fent említett pontok bármelyike nem teljesül, nem tudjuk a terméket sem cserélni, sem visszáruzni.

Abban az esetben, ha olyan termék érkezik be hozzánk, melynek csomagolása sérült 2500 Forint amortizációs költséget számítunk fel, ami fedezi a termék újbóli csomagolását. Megértésedet köszönjük!

Felbontott zoknit és fehérneműt, fürdőruhát higiéniai okokól nem áll módunkban cserélni/visszavenni.

Amennyiben rendelkezel saját fiókkal: Jelentkezz be a fiókodba - amit itt érhetsz el - és válaszd ki a „Visszáru ügyintézés” opciót. Kattints az „Új visszáru kérés” gombra. A Megrendelésnél a legördülő listából válaszd ki, hogy melyik megrendelési számról szeretnél visszaküldeni terméket. A megjelenő terméklistában jelöld meg a visszaküldendő terméket, válaszd ki, hogy jóváírást vagy cserét szeretnél. A visszáru oknál jelöld be, hogy miért szeretnéd visszaküldeni a terméket és hogy hány darabot szeretnél.

Csere esetén az Egyéb információk fülnél írd le az új termék nevét, cikkszámát és méretét. Fogadd el az Általános szerződési feltételeket.

Ezután nincs más dolgod, mint várni, hogy kollégáink felvegyék veled a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon.

A megjelent visszáru táblázatban, az info fülre kattintva tájékozódhatsz arról, hogy áll visszaküldési kérelmed.

Amennyiben nem rendelkezel felhasználói fiókkal: Ebben az esetben a visszaküldési modult itt éred el: LINK.

 • Válaszd ki a vendég vásárló opciót.
 • Töltsd ki a Megrendelés ID-t (Számlán, a hivatkozás résznél: YO...) és az e-mail címet. Ezután kattints az „Új visszáru kérés” gombra.
 • A Megrendelésnél a legördülő listából válaszd ki, hogy melyik megrendelési számról szeretnél visszaküldeni terméket.
 • A megjelenő terméklistában jelöld meg a visszaküldendő terméket, válaszd ki, hogy jóváírást vagy cserét szeretnél. A visszáru oknál jelöld be, hogy miért szeretnéd visszaküldeni a terméket és hogy hány darabról van szó.

Csere esetén az Egyéb információk fülnél írd le az új termék nevét, cikkszámát és méretét. Fogadd el az Általános szerződési feltételeket.

Ezután nincs más dolgod, mint várni, hogy kollégáink felvegyék veled a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon.

A megjelent visszáru táblázatban, az info fülre kattintva tájékozódhatsz arról, hogy áll visszaküldési kérelmed.

Javasoljuk, hogy őrizd meg azt a külső csomagolást/dobozt is, amelyben a terméket kiszállítottuk neked. Ebbe egyszerűen vissza tudod csomagolni a visszaküldendő terméket/termékeket.

Amennyiben az eredeti csomagolás még sincs meg, csak keress egy megfelelő méretű dobozt és abba csomagold be a visszárudat.

A számlát nem szükséges a csomagba helyezni, azonban a gyorsabb azonosítás érdekében célszerű a csomagba tenni egy cetlit/papírt, ami tartalmazza a megrendelő nevét és a megrendelés számát/azonosítóját. (A gyakori nevek esetén, mint pl. Tóth Béla a megrendelés beazonosítása megrendelési azonosító nélkül hosszabb időbe is telhet, így elhúzva a termékcsere vagy a visszatérítés folyamatának idejét.)

Fontos, hogy ne a termék eredeti dobozát ragaszd le, még akkor sem, ha cipőt küldesz vissza. Ilyenkor a cipőt a dobozával együtt, helyezd bele egy másik dobozba, vagy csomagold be.

Amennyiben úgy érkezik vissza hozzánk a termék, hogy a saját, eredeti doboza/csomagolása össze van ragasztózva (ragasztószalaggal, címkével, stb.) fel kell számítanunk egy egyszeri 2500Ft-os amortizációs díjat, amely fedezi a termék újbóli csomagolását.

A csomag átvételétől számítva 45 napig van lehetőséged a termék cserélésére. Csere esetén kérheted ugyan azt a terméket más méretben – amennyiben az van raktáron – vagy pedig teljesen más terméket is. Amennyiben nem találtál olyan terméket, amire most szeretnéd cserélni, abban az esetben a visszaküldött termékek értékében egy ajándékutalványt állítunk ki neked, melynek kódját emailben küldjük el. Az ajándékutalvány több részletben is levásárolható korlátlan ideig.

Három féle módon tudjuk cserélni a csomagodat:

 • Csomagcsere személyesen üzletünkben: Abban az esetben, ha fóti üzletünk (2151 Fót, József Attila u. 43.) elérhető közelségben van a cserélni kívánt terméket személyesen is tudjuk cserélni. Fontos, hogy a termék mellett a számlára is szükségünk van az adminisztrációhoz.
 • GLS csomagcsere szolgáltatás: GLS-el történő házhozszállítás esetén élhetsz ezzel a lehetőséggel. Amint jelezted számunkra csere igényedet, mi már küldjük is neked az új csomagot. Neked nincs más dolgod, mint becsomagolni a visszaküldött terméket és átadni a futárnak. A szolgáltatás díja 2.490Ft, azonban 1-2 napon belül már kezedben tarthatod az új terméket.
 • Csomagcsere Foxposttal: Foxposttal vagy GLS-el történő kiszállítás esetén is van lehetőséged erre a cserére. Ez a szolgáltatás ingyenes azonban a csere hosszabb időt vesz igénybe. A cserélni kívánt terméknek először vissza kell érkezni hozzánk, mi ellenőrizzük a termék állapotát és ezt követően adjuk fel a csereterméket a kiválasztott csomagautomatába.

  Ingyenes Foxpost visszaküldés menete:

  A díjmentes visszaküldéshez regisztrálj vagy lépj be a Foxpost weboldalán. Ezt itt tudod megtenni: LINK

  • Miután megerősítetted a Foxpost regisztrációdat az e-mailben kapott linken keresztül (Néha levélszemétként érkezik a SPAM mappába), lépj be a Foxpost fiókodba és jobb felül a neved mellett található "Csomagküldés" gombra kattintva, válaszd ki a legördülő menüből, hogy: "Csomag visszaküldése".
  • Ha az eredeti rendelésed Foxposttal történt, úgy a bal oldali opciót kiválasztva (Foxpost csomagautomatába érkezett csomag visszakézbesítése) írd be a csomagátvételkor kapott nyitókódot és add meg a kért adatokat. Kattints a "Csomag visszaküldése" gombra. A kapott kóddal az Ország bármelyik Foxpost csomagpontján fel tudod adni a csomagodat.
  • Ha az eredeti rendelésed GLS-el történt vagy személyesen vitted el a terméket, úgy a jobb oldalt található "Egyéb módon átvett csomag visszakézbesítése" gombra kell kattintani.
  • Az első dolog, hogy a boltunk nevét be kell írni és kiválasztani, ami: Minion Trade Kft. – YOZZ.eu https://yozz.eu/ (Nagyon fontos, hogy mindenképp minket válassz a listából, különben a csomag rossz helyre fog érkezni! – Eben az esetben nem tudjuk kiküldeni sem a csere terméket, sem elindítani a visszatérítést!)
  • Add meg a kért adatokat és kattints a "Csomag visszaküldése" gombra. Sikeres kitöltés esetén a képernyő közepén egy felugró ablakban megjelenik a visszaküldési kódod. Ezt írd fel és menj a hozzád legközelebb eső Foxpost automatához és válaszd a "Csomag visszaküldése" opciót. Utána írd be a kapott kódot és rakd be a visszáru csomagot a kinyílt Foxpost fiókba. Figyelj arra, hogy a fiókot megfelelően zárd be!
  • Innentől nincs további teendőd. Amint visszaérkezik részünkre a csomag, felvesszük veled a kapcsolatot és küldjük a cserecsomagot.

Foxpost csomagvisszaküldés lépései

A csomag átvételétől számítva 14 napig van lehetőséged visszaküldeni a csomagodat. Visszaküldés esetén lehetőséged van:

 • A termék cseréjére: Lásd a "Csomagcsere" résznél
 • Ajándékutalvány kérésére: Amennyiben tudod, hogy még biztosan visszatérsz hozzánk vásárolni érdemes ezt az opciót választani. Ajándékutalványunkat korlátlan ideig fel tudod használni és nem kell egy alkalommal egy összegben levásárolnod.
 • Visszatérítés kérésére: Ebben az esetben visszatérítjük neked a megrendelésed összegét. Fontos, hogy azon a módon tudjuk az összeget visszajuttatni neked, ahogyan fizettél. Készpénzes fizetés vagy előre utalás esetén a megadott bankszámlaszámra térítjük vissza az összeget. Hibás bankszámlaszám megadása esetén nem tudunk felelősséget vállalni, ha nem érkezik meg hozzád a pénz.

Hogyan tudom visszajuttatni a csomagot?

 • Személyesen az üzletben: Abban az esetben, ha Fóti üzletünk (2151 Fót, József Attila u. 43.) elérhető közelségben van a cserélni kívánt terméket személyesen is tudjuk cserélni. Fontos, hogy a termék mellett a számlára is szükségünk van az adminisztrációhoz.
 • GLS visszaküldéssel: Amennyiben jelzed számunkra, hogy küldjünk csomagodért egy GLS futárt, mi intézzük is. Azonban ennek van egy egyszeri 2290 Forintos díja, azonban otthonod kényelméből intézheted a visszaküldést.
 • Foxpost visszaküldéssel: Foxposttal vagy GLS-el történő kiszállítás esetén is van lehetőséged erre a visszaküldésre. Ez a szolgáltatás ingyenes.

  Ingyenes Foxpost visszaküldés menete:

  A díjmentes visszaküldéshez regisztrálj vagy lépj be a Foxpost weboldalán. Ezt itt tudod megtenni: LINK

  • Miután megerősítetted a Foxpost regisztrációdat az e-mailben kapott linken keresztül (Néha levélszemétként érkezik a SPAM mappába), lépj be a Foxpost fiókodba és jobb felül a neved mellett található "Csomagküldés" gombra kattintva, válaszd ki a legördülő menüből, hogy: "Csomag visszaküldése".
  • Ha az eredeti rendelésed Foxposttal történt, úgy a bal oldali opciót kiválasztva (Foxpost csomagautomatába érkezett csomag visszakézbesítése) írd be a csomagátvételkor kapott nyitókódot és add meg a kért adatokat. Kattints a "Csomag visszaküldése" gombra. A kapott kóddal az Ország bármelyik Foxpost csomagpontján fel tudod adni a csomagodat.
  • Ha az eredeti rendelésed GLS-el történt vagy személyesen vitted el a terméket, úgy a jobb oldalt található "Egyéb módon átvett csomag visszakézbesítése" gombra kell kattintani.
  • Az első dolog, hogy a boltunk nevét be kell írni és kiválasztani, ami: Minion Trade Kft. – YOZZ.eu https://yozz.eu/ (Nagyon fontos, hogy mindenképp minket válassz a listából, különben a csomag rossz helyre fog érkezni! – Eben az esetben nem tudjuk kiküldeni sem a csere terméket, sem elindítani a visszatérítést!)
  • Add meg a kért adatokat és kattints a "Csomag visszaküldése" gombra. Sikeres kitöltés esetén a képernyő közepén egy felugró ablakban megjelenik a visszaküldési kódod. Ezt írd fel és menj a hozzád legközelebb eső Foxpost automatához és válaszd a "Csomag visszaküldése" opciót. Utána írd be a kapott kódot és rakd be a visszáru csomagot a kinyílt Foxpost fiókba. Figyelj arra, hogy a fiókot megfelelően zárd be!
  • Innentől nincs további teendőd. Amint visszaérkezik részünkre a csomag, felvesszük veled a kapcsolatot és küldjük a cserecsomagot.
  • Foxpost csomagvisszaküldés lépései

   Más csomagküldő szoláltatást (Posta, DPD, stb.) választanál? – Semmi akadálya!

   Küldj egy emailt az ugyfelszolgalat@yozz.eu címre, amelyben feltünteted a nevedet, a rendelési számodat/azonosítódat és a visszaküldendő termék adatait (termék neve, cikkszáma és a termék mennyisége)

   A tárgy mezőbe írd a következőt: „Visszaküldés saját költségre”, majd add fel a kiválasztott csomagküldő szolgáltatónál.

   Címzett: Minion Trade Kft.
   Cím: 2151 Fót, József Attila utca 43.

   Utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni!

A csomag átvételétől számítva 14 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.

Elállás esetén az alábbi nyilatkozatot töltsd ki számunkra és küld el az ugyfelszolgalat@yozz.eu emailcímre.

Elállási nyilatkozat letöltése

A termék visszaküldésére a bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésedre.

Amint beérkezik a csomagod hozzánk, mi elindítjuk a visszatérítést számodra.

Fontos, hogy azon a módon kapod vissza a pénzedet, amilyen fizetési módot választottál.

Készpénzes fizetés vagy előre utalás esetén a megadott bankszámla számra térítjük vissza az összeget. Hibás bankszámlaszám megadása esetén nem tudunk felelősséget vállalni, ha nem érkezik meg hozzád a pénz.