Kosaram

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezz 10% kedvezményt első vásárlásodra! A kuponkód egyszer használható fel, kizárólag teljes árú termékekre és más kedvezménnyel nem vonható össze.

SZÉP kártyás vásárlás - fizetés

Kedves érdeklődő vásárlónk!

2023. Január 9 után, az új kormányrendelet értelmében, a SZÉP kártya összevont zsebéből tudtok már vásárolni. Rendelésed leadása után a termékek foglalásba kerülnek a SZÉP kártyás kifizetés átvezetéséig, amennyiben elakadnál, keress minket az Ügyfélszolgálati számon és segítünk!

A SZÉP kártyás fizetést immáron sikerült integrálnunk a saját fizetési modulunkba, így nem kell a Bank saját oldalára menni a kifizetéshez.
Kifizetéskor megtudod határozni, hogy melyik zsebből szeretnéd fizetni a rendelésedet, viszont a rendszer mindenképp a Szálláshely zsebből fog fizetni.

Amennyiben mégis másik zsebből szeretnéd fizetni a rendelésed, úgy ebben az esetben is az egyetlen jelenleg élő zsebből, a Szálláshely zsebből vonja le az összeget.
A SZÉP kártya kibocsájtó Bank oldalára nem kell felmenni és átvezetni az összegeket, mert a saját modulunkban ki fogod tudni fizetni a vásárlás értékét, ha az összeg rendelkezésre áll.

Fontos!
Ha vegyes fizetéssel szeretnél vásárolni ( Szép kártya + utánvét, vagy utalás) akkor a rendelést átutalásos fizetési móddal add le, és írd bele a megjegyzés rovatba, hogy OTP, MKB vagy KH szép kártya fizetés (amilyen szép kártyád van) + utánvét (vagy utalás).
Az átvezetésnél a megjegyzésbe pedig a rendelés leadása után kapott rendelési számot (YO12345) írd bele, hogy összetudjuk fűzni a fizetéseket.
Manuálisan ellenőrizzük és ha minden rendben van, akkor tudjuk küldeni feléd kedvenc választott termékedet.
Ebben az esetben kell csak a hagyományos Szép kártyás fizetési felületeket használnod, melyekről lentebb fogsz tudni tájékozódni.

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed van, keress minket bizalommal: +36 70 882 9999

SZÉP kártyák

Ha Neked OTP SZÉP kártyád van, az OTPPORTÁLOK honlapon szükséges regisztrálnod vagy belépned majd a bank felületén keresztül átvezetned az összeget a Yozz.eu boltja számára.

Először be kell lépned a K&H felületére. Bejelentkezel az adataiddal, és a fogadó azonosító megadása után, át is tudsz vezetni nekünk előleget.

A mi K&H azonsítónk: 84062075 Minion Trade Kft.

Ha nincs online regisztrációd, akkor fel kell hívnod a K&H Telecentert: 06 - 1 /20/30/70/-335-3355. Ezután a 7-es menüpontot kell kiválasztani: K&H SZÉP KÁRTYA Ügyfélszolgálat. Az adataid egyeztetése után a tranzakció ellenértékét átutalják a Minion Trade Kft. számlájára. Erről a tranzakcióról kérünk egy visszajelzést, hogy megtudjuk nézni a bank felületén. Ezen visszaigazolás után máris tudjuk küldeni a kért rendelést.

A rendelés megjegyzésébe, írd bele az egyedi azonosítódat. Amint a rendelésed feldolgozása megkezdődött, kapsz egy emailt az MKB rendszerétől, és ott tudod majd kifizetni a rendelésedet.

A rendelésed leadása és a fizetési email érkezése között 1-2 nap is eltelhet, függően a rendelési idő leadásától, de mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabbak legyünk.

Az egyedi azonosítódat, itt találod a kártyádon:

MKB Szépkártya

A tranzakciós email érkezése és ellenőrzése után már fel is adjuk a csomagodat.

A megrendelést visszaigazoló email alapján vezesd át a teljes vételárat a SZÉP kártyád bármelyik zsebéből. A fizetés tényét visszaigazoljuk és már indítjuk is a kiszemelt termékeidet. Ha nem kaptok emailt, akkor írjatok a webshop@yozz.eu mailcímre, és azonnal segítünk!

Először is ellenőrizd le, hogy a kártyán lévő összeg elegendő-e. Ellenőrizd a kártya lejárati idejét illetve, ha kéri, akkor a CVC kódot. Ha ezekkel minden rendben van, akkor keress meg minket bizalommal telefonon és szívesen segítünk az utalásban.

Egy sima megrendelést kell leadnod, azzal a szállítási móddal, amivel szeretnéd, hogy kiküldjük a csomagod. A fizetési módnak pedig a SZÉP kártyás fizetést kell választanod és a megjegyzésbe írd bele: OTP, K&H vagy MKB szépkártya. A megrendelést automatikusan visszaigazolja a rendszer és ki is foglalja neked.

Amint megtörtént az átvezetés, már fel is adjuk a csomagodat.

Ha nem tudjuk cserélni a választott terméket, ajándékutalvány formájában kapod meg a visszatérítésed. Bankszámlára nem tudunk semmilyen formában vásárlást visszautalni.